Pynt til påske med vakre vrihassel

Pynt til påske med vakre grener! Enten du kaller dem trollhassel eller vrihassel, er disse grenene perfekte for å henge opp den fine påskepynten din.

Vrihassel med pomponger og påskeliljer

Slipp naturen inn, det gir både påskestemning og vårfølelse. Pynt gjerne med egg, sommerfugler, påskekyllinger eller annen pynt som gir deg glede.

Påsken er en ypperlig anledning til å ta i bruk våren, med alt den har å by på. Vi finner frem påskepynten fra tidligere år, og frisker opp både ute og inne med påskeliljer og gåsunger.

Vrihassel eller trollhassel?

Mange har tradisjon for å kjøpe vrihasselgrener til å henge opp påskepynten. Disse blir ofte kalt trollhassel, til tross for at de to ikke er i slekt. Uansett hvilket navn du bruker, er det den spennende vrihasselen du finner i blomsterbutikken.

Vrihasselgren med gule pomponger av papir. Dette er den moderne utgaven av bjørkegren med påskeegg.

Vrihasselgren med gule pomponger av papir. Dette er den moderne utgaven av bjørkegren med påskeegg.

Påskegren er perfekt til å pynte til påske.

Tenk litt utradisjonelt, og fyll påskegrenen med vakre, gule sommerfugler.

Mange grener å velge mellom

Det finnes mange andre grener også passer godt når du skal pynte til påske. En av dem er for eksempel vripilen, som har en nydelig, varm farge. Disse kan bli så lange som mellom 150-200 cm.

Nye medlemmer i Interflora+ får kr 100,- rabatt på neste kjøp

Meld deg inn nå og få tilsendt rabattkode som gir deg kr 100,- i rabatt på neste kjøp! Som medlem i Interflora+ får du eksklusive blomstertilbud, samt inspirasjon, tips og råd fra Norges dyktigste fagfolk. Du får også en skreddersydd kalender som gir deg oversikt over dine viktige merkedager gjennom året. Ja, jeg vil bli medlem!

Vakre, transparente glassegg i flotte grener fra din egen hage.

Vakre, transparente glassegg i flotte grener fra din egen hage.

påskeegg på grener

Om du er heldig kan du også finne vakre grener ute i naturen. Bare pass på så du ikke drar med deg insekter inn.

Gåsunger er en klassiker

Kanskje du har lyst på noe mer tradisjonelt, som en gren med gåsunger? Ta deg en tur ut i naturen og plukk en gren fra et seljetre. De karakteristiske gåsungene kommer ut når du setter den i vann. Et sikkert vårtegn her til lands!  

Er du så heldig at du har et gammelt frukttre som bør beskjæres, har du all grunn til å gjøre det nå. Grener fra frukttrær er vakkert og gir et rustikt utrykk.

Vårens yrende liv gjør det enklere å få det fint, og akkurat nå finner du mange gode tips både i nettbutikken og i vårt inspirasjonsmagasin.

grener pyntet med påskeegg

Ta inn en gren fra hagen, og sett den i potte ved å bruke en oasis som du dekker med mose. Pynt den med påskeegg, og plutselig har du et lekkert påsketre i vinduskarmen.

Bli medlem i Interflora+ og få fordeler