Pynt ute til påske

Hva er vel hyggeligere enn å komme hjem til et påskepyntet inngangsparti? Her er tre tips som skaper påskestemning utendørs.

påskeliljer ute narciss

Uteplassen blir mye mer innbydende og koselig med litt blomster - og ikke minst får du påskestemning.

Det er på tide å ønske våren velkommen, og vi feirer det varme været med å pynte opp inngangspartiet. Kanskje du finner ny inspirasjon i disse tre tipsene fra våre blomsterdekoratører.

1.

Dekorer med påskeliljer i ulike varianter

De gule påskeliljene hører påsken til. Miks gjerne ulike varianter av dem for å få et mer spennende utrykk når du setter dem ut. Den populære blomsten tåler temperaturer ned mot – 5C°. Skulle det likevel bli kaldere, kan du sette dem inn i entreen på natten.

Nye medlemmer i Interflora+ får kr 100,- rabatt på neste kjøp

Meld deg inn nå og få tilsendt rabattkode som gir deg kr 100,- i rabatt på neste kjøp! Som medlem i Interflora+ får du eksklusive blomstertilbud, samt inspirasjon, tips og råd fra Norges dyktigste fagfolk. Du får også en skreddersydd kalender som gir deg oversikt over dine viktige merkedager gjennom året. 

Ja, jeg vil bli medlem!

Flotte påskeliljer utendørs i potter

Plant gjerne flere påskeliljer sammen, det blir mer effektfullt!

Flotte påskeliljer utendørs

Varier gjerne med påskeliljer i flere varianter.

2.

Pynt døren med en unik krans

Gåsunger er vårens følgesvenner. Ikke bare egner de seg godt til pynt når du skal invitere til påskefrokost - du kan også bruke dem til å lage en flott krans ingen i nabolaget har maken til.  

Alt du trenger for prosjektet er en krans i kvister som underlag (kjøpt ferdig eller lagd selv), litt tynn ståltråd og gåsunger kjøpt i butikk eller plukket fra skogen. Sjekk hvordan du lager dørkransen her - superenkelt!

pynt ute til påske interflora norge

3.

Fyll urner og tomme potter med kongler

De fleste av oss har flere store potter som ofte står tomme store deler av året. Hvorfor ikke fylle dem med noe annet enn blomster? Mens du venter på å plante ut sommerblomstene, kan du fylle dem med kongler.  

Du kan kjøpe kongler i din lokale Interflora-butikk, eller gå i skogen og plukke dem selv. Du kan også gjøre det samme med mose eller stein.

Kongler i en potte utendørs

Dekk jorden i de tomme pottene dine med kongler – enkelt og fint.

Det er altså ikke mye som skal til for å pynte inngangspartiet til påske. Med tre enkle grep skaper du den rette stemningen - et flott prosjekt før påsken kommer!

Få et vårlig inngangsparti Interflora Norge

Løkblomster, gåsunger og kongler skaper den rette vårstemningen på trappen.

Bli medlem i Interflora+ og få fordeler