Slik dekker du et vakkert påskebord

Påskefrokost, lang lunsj i solveggen og påskelam til middag er alle fine anledninger til å dekke et stemningsfylt påskebord, inne som ute. Slik setter du stemningen til påske.

Påskefrokost med pyntet bord - Interflora Norge

Ingenting er så koselig som å samles rundt bordet for å nyte et velsmakende måltid sammen med de man er glad i, og påsken er full av muligheter til å gjøre nettopp det.

Påskeliljer hever kvaliteten i solveggen.

Påskeliljer på bordet gjør utsikten fra solveggen enda bedre.

Bare ordet påske får oss til å smile. Feiringen av påske er både tradisjonsrik, koselig og noe de aller fleste gleder seg til hvert år. Påskefrokost, lang lunsj i solveggen og middag med påskelam er alle fine anledninger til å dekke et stemningsfylt påskebord.  

Klikk her og finn påskens favoritter i nettbutikken!

Vårens blomster i gult

Når du skal dekke påskebordet, er det naturlig å ta utgangspunkt i den fargen de fleste av oss forbinder med påske, nemlig gult. Det finnes mange fine blomster i gult, som tulipaner, ranunkler og påskeliljer for å nevne noen. Både tulipaner og ranunkler minner oss om at våren er på vei, og de passer godt i påskehøytiden.

Nye medlemmer i Interflora+ får kr 100,- rabatt på neste kjøp

Meld deg inn nå og få tilsendt rabattkode som gir deg kr 100,- i rabatt på neste kjøp! Som medlem i Interflora+ får du eksklusive blomstertilbud, samt inspirasjon, tips og råd fra Norges dyktigste fagfolk. Du får også en skreddersydd kalender som gir deg oversikt over dine viktige merkedager gjennom året. Ja, jeg vil bli medlem!

Tulipaner i glassvase på bord

Tulipanene egner seg best som bordpynt når de er godt utsprungne. Kjøp i god tid, så får du dobbel glede av dem – først i bukett, deretter som bordpynt.

Dekk påskebordet med kreativitet

Ulike glass er perfekte å bruke som vaser. Høye, smale, lave, med og uten stett. Det gjør ingenting om de er litt forskjellige! Ulikheten gjør bare at bordpynten din blir enda finere! Det finnes nemlig mange måter å dekke påskebordet på.

Gule ranunkler er perfekt på påskebordet.

Finn frem det du har av vaser, og fyll dem med gule ranunkler.

Pynt bordet med egg

Sett vasene utover bordet og fyll de med dine påskefavoritter! Her kan du bruke eksempelvis kvister av oliven, gåsunger og egg. Dette er materialer som er fine å strø på bordet. Legg denne påskepynten mellom vasene for å binde det hele sammen.  

Som en siste detalj og prikken over i-en legger du en liten olivenkvist og et egg på hver kuvert!

Dekorative egg og olivenkvister hever påskebordet.

Dekorative egg og olivenkvister hever påskebordet til et enda høyere nivå. Utrolig hyggelig å kunne gjøre litt ekstra stas på familien i denne tiden.

Pynt påskebordet raskt og enkelt

Du trenger ikke å bruke så mye tid og penger for å få det fint på bordet. Ta deg en tur ut i skogen og plukk blåbærlyng, plasser det i en glassvase, så har du et godt og fyldig utgangspunkt.

Blåbærlyng støtter opp påskeblomstene dine.

Blåbærlyng gir god støtte, og det er ikke så mye mer som trengs. Fire-fem blomster sammen med lyngen gir deg flott og vårlig bordpynt.

Gi stuen skikkelig vårfølelse ved å surre mose rundt røttene til påskeliljene, og sett dem på et fat. Vi kan vise deg steg for steg hvordan du gjøre det.

Mosesurrede påskeliljer på et pent fat sammen med påskeegg.

Sett de mosesurrede påskeliljene på et fat sammen med påskeegg og vanlige egg, så er påskestemningen i boks!

Trenger du tips og inspirasjon til påsken eller våren, finner du dette i vårt inspirasjonsmagasin. God påske!

Bli medlem i Interflora+ og få fordeler