De beste gavene til Valentine’s Day

Usikker på hva du skal gi din kjære til Valentine’s Day i år? Her er våre beste gavetips.

Pynt bordet med røde roser og roseblader på Valentine's day.

Valentine's Day handler om å vise at du setter pris på den som står deg nærmest. Hvis du ikke helt vet hvordan du skal uttrykke din kjærlighet eller beundring overfor din utkårede på Valentines Day – så si det med blomster!

1.

Si det med roser!

Det er lite som kan måle seg med opplevelsen av å få en flott rosebukett levert på døren, sammen med noen velvalgte ord fra en man er glad i. Det er romantisk og ikke minst utrolig overraskende å få blomster levert hjemme eller på jobb. Vi garanterer at det blir suksess!

Hos Interflora får du den rosebuketten du trenger til Valentine's day.

2.

En kveld for to

Unn din kjære en skikkelig kosekveld. Ingenting er hyggeligere enn å komme hjem til nyvasket hus og ferdig middag. Disk opp et hyggelig måltid, pynt et romantisk bord og finn frem noe godt å drikke. Kanskje en eplecider, eller en god flaske vin?  

Fyll badekaret med vann og strø roseblader på sengen. Tenn stearinlys og gi den som står deg nærmest en avslappende og deilig kveld. Et avbrekk fra hverdagen er ofte den beste gaven man kan få!

Pyntet bordet med røde roser og roseblader på Valentine's day.
Roser er også mye brukt i parfymer og såper, og passer perfekt i et varmt bad.

Et badekar fylt med vann og roseblader varmer.

3.

Blomster og konfekt

Ingenting er som å motta en nydelig bukett, for så å oppdage at det ligger en ekstra overraskelse i posen. De aller fleste av oss setter pris på noe godt, og har man i tillegg valgt en en søt tilleggsgave er ikke budskapet til å misforstå. Hos Interflora finner du ulike kombinasjoner av blomster og sjokolade.  

Se i vår nettbutikk, eller besøk din lokale Interflora-butikk for gode forslag til den store dagen.

blomster og konfekt på et bord

4.

En skikkelig overraskelse

Hva med å gi en liten opplevelse til din kjære? En helgetur, spaweekend eller kanskje konsertbilletter? Velg klassiske roser, og gjem billettene eller bestillingsbekreftelsen blant blomstene. Da får kjæresten din en overraskelse han eller hun absolutt ikke forventet.

Røde roser i en hjerteformet bukett

5.

Bestill en SMS-rose

Mottaker får en SMS hvor det står at noen har sendt han eller henne en rose. Deretter kan vedkommende gå inn i hvilken som helst Interflora-butikk, hvor de vil få utlevert en vakker gavepakket rose og et kort med din hilsen på.  

Enkelt for deg – og den heldige mottaker blir både spent, glad og overrasket! Bestill det her.

Medlemstilbud