Hva vil han ha på Valentine’s day?

Du har kanskje verdens barskeste kjæreste, men selv han liker litt oppmerksomhet på kjærlighetens dag.

En romantisk middag med roser, borddekorasjon og musserende cider.

Feiringen av Valentine’s Day er fortsatt litt i startgropa her hjemme i Norge, så hvorfor ikke benytte muligheten til å skape våre egne tradisjoner? Du kan jo starte med å gi ham en overraskelse den 14. februar.  

Se vårt utvalg av buketter til Valentine’s Day i nettbutikken. 

Dette er dagen mange viser hva de føler for sitt hjertes utkårede, og disse følelsene går begge veier. Menn liker også å få blomster, og det er noe spesielt med å lese på kortet uansett hvem du er. I denne ånd har vi samlet noen blomstrende gavetips for deg som vil sette pris på mannen din.

Til han som liker det søte

Alle kjenner vi en som aldri ble helt voksen, spesielt ikke når det kommer til søte fristelser. Noen kaller ham også sin egen, fordi det var han hjertet ville ha. Vis at du kjenner ham ved å gi ham en bukett med roser eller tulipaner, akkompagnert av konfekt, lakris eller sjokoladehjerter.

Gave til Valentine: Blomster med sjokolade og kort til Valentine's Day

Avstand er ingen hindring

Jobber du i Nordsjøen denne uken? Er du på forretningsreise eller studier i utlandet? Kanskje var det bare ikke mulig for dere å tilbringe Valentine’s Day sammen i år, men du har fortsatt lyst til å gjøre noe spesielt for ham. Send ham en liten oppmerksomhet, og skriv alt du føler og tenker i kortet. Interflora leverer for deg over hele verden!

Potterose med konfekt

Gi dere selv en kveld 

Det er ikke alle som synes det er like enkelt å bevare hverdagsromantikken med årene. Lange dager på jobben, hobbyer som dyrkes og kanskje barn som skal kjøres og hentes før det plutselig er kveld. Ta med en bukett hjem til ham, og på kortet forteller du at denne fredagen er det kun dere to. Finn en aktivitet dere liker å gjøre sammen, enten det er å dra på konsert, se en fotballkamp eller lage og spise en deilig middag sammen. Vår Romantikk inneholder roser, cider og sjokolade - et veldig fint utgangspunkt for en romantisk kveld.

En kveld for én?

Det stemmer! Selv om man har funnet sin sjelevenn, en man kan både le og gråte med, så er det av og til veldig avslappende å få noen timer for seg selv. Dette gjelder også for han. Du skal naturligvis ikke forlate ham på selve Valentine’s Day, for det vil sende helt feil signaler. I stedet gir du ham en flott bukett, og forteller at den virkelige gaven er tre timer alenetid på en kveld etter hans ønske. Med mindre du har en supersosial mann, kan vi garantere god respons. 

Vi håper at dere får en flott dag uansett hva du velger å gjøre for din kjære på Valentine’s Day, og at kjærligheten får fritt spillerom - i hvert fall denne ene dagen i året.