Hva vil han ha på Valentine’s day?

Du har kanskje verdens barskeste kjæreste, men selv han liker litt oppmerksomhet på kjærlighetens dag.

Roser til han, til Valentine's day

Din kjære setter også pris på en liten oppmerksomhet. Her får du noen tips til fine overraskelser på valentine's day.

En liten oppmerksomhet på valentinsdagen

Feiringen av Valentine’s Day er fortsatt litt i startfasen her hjemme i Norge, så hvorfor ikke benytte muligheten til å skape våre egne tradisjoner? Du kan jo blant annet starte med å gi ham en overraskelse den 14. februar.  

Se vårt utvalg av buketter til Valentine’s Day i nettbutikken. 

Dette er dagen mange viser hva de føler for sitt hjertes utkårede, og disse følelsene går begge veier. Menn liker også å få blomster, og det er noe spesielt med å lese fine ord på kortet uansett hvem du er. I denne ånd har vi samlet noen blomstrende og romantiske gavetips for deg som vil gjøre litt ekstra stas på mannen din.

Til han som liker søte fristelser

Alle kjenner vi en som aldri ble helt voksen, spesielt ikke når det kommer til søte fristelser. Noen kaller ham også sin egen, fordi det var han hjertet ville ha. Vis at du kjenner ham ved å gi ham en bukett med roser eller tulipaner, akkompagnert av konfekt, lakris eller sjokoladehjerter.

Gave til Valentine: Blomster med sjokolade og kort til Valentine's Day

Elsker han opplevelser?

Når du skal velge den perfekte gaven til mannen i ditt liv på valentinsdagen, kan det være ekstra givende å tenke på noen personlige elementer. 

Her har vi samlet sammen en liste med romantiske opplevelser og aktiviteter, så du kan overraske han med noen uforglemmelige minner:

  • En romantisk helgetur: Ta han med et sted du vet han vil reise, det skaper nye minner for livet.
  • En fin biltur: Ta med hans favorittmat, noe godt å drikke og nyt solnedgangen og vakker utsikt. Kanskje du til og med kan overraske han ved å leie hans favorittbil?
  • En deilig spa-dag: Du kan også lage dette hjemme, og overraske han når han kommer sliten hjem fra jobb, med tente lys, beroligende musikk, blomster og duftende oljer.
  • Titte på stjernene: Har du en mann som er glad i verdensrommet, de store spørsmålene eller rett og slett bare synes at stjerner er vakkert? Kle dere godt, ta med en stjernekikkert, masse pledd, varm drikke og nyt en fin stund under åpen himmel.
  • Vin- og sjokoladesmaking: Organiser en sjokolade- og vinsmaking hjemme. Velg deg ut noen deilige viner og ulike typer sjokolade, og nyt kvelden med smakfulle opplevelser sammen med din kjære. 

Avstand er ingen hindring

Jobber han langt borte denne uken? Er han på forretningsreise eller studier i utlandet? Kanskje var det bare ikke mulig for dere å tilbringe Valentine’s Day sammen i år, men du har fortsatt lyst til å gjøre noe spesielt for ham. 

Send ham en liten oppmerksomhet, kanskje noen røde roser, og skriv alt du føler og tenker i kortet. Interflora har stort utvalg av blomster, og leverer for deg over hele verden!

valentines bukett

Til den nostalgiske

For menn som setter litt ekstra pris på de gode minnene, eller liker å titte tilbake, kan et personlig fotoalbum eller en ramme med et betydningsfullt bilde av dere to, være en fantastisk, romantisk og hjertevarmende gave. 

Gi dere selv en kveld 

Det er ikke alle som synes det er like enkelt å bevare hverdagsromantikken med årene. Lange dager på jobben, hobbyer som dyrkes og kanskje barn som skal kjøres og hentes før det plutselig er kveld. 

Om hverdagen tar litt mye er det ekstra verdsatt om du tar med en bukett hjem til ham, og på kortet forteller du at denne fredagen er det kun dere to, dere to på en hyggelig og etterlengtet date. 

Finn en aktivitet dere liker å gjøre sammen, enten det er å dra på konsert med et band han liker, se en fotballkamp eller lage og spise en deilig middag sammen. Vår Romantikk inneholder roser, cider og sjokolade - et veldig fint utgangspunkt for en romantisk kveld.

En koselig kveld for én?

Det stemmer! Selv om man har funnet sin sjelevenn, en man kan både le og gråte med, så er det av og til veldig avslappende å få noen timer for seg selv. Dette gjelder også for han. 

Du skal naturligvis ikke forlate ham på selve Valentine’s Day, for det vil sende helt feil signaler. I stedet gir du ham en flott bukett, og forteller at den virkelige gaven er tre timer alenetid på en kveld etter hans ønske. Med mindre du har en supersosial mann, kan vi garantere god respons. 

Vi håper at dere får en flott dag uansett hva du velger å gjøre for din kjære på Valentine’s Day, og at kjærligheten får fritt spillerom - i hvert fall denne ene dagen i året.