5 gavetips til Valentine's Day

Her er gavetipsene du trenger enten du skal gi en oppmerksomhet til kjæresten, en god venn eller kollega på valentinsdagen.

roser til valentine's day

Mange av oss feirer Valentine's Day, alle hjerters dag - kjærlighetens dag, men må man lage en kjærlighetsskattejakt eller et flott fotoalbum for å vise sin kjærlighet? Nei. Ikke alle er like oppfinnsomme eller har tid til det, og da er blomster et flott alternativ.  

Alle blir glade når de får blomster, så vi har funnet frem noen av våre anbefalinger.

1.

Roser er en sikker vinner

Er din kjære av det romantiske slaget som elsker små, søte overraskelser? Da kan du gå for vår rosedrøm, en bukett satt sammen av små og store roser i rosarøde nyanser. Har du også planer om å diske opp med middag, så må du huske å pynte bordet med vakre blomster. Da blir hun garantert både imponert og overrasket.

En bukett med kjærlighetsroser i en glassvase på Valentine's day

2.

Oppmerksomheten er viktigst

Husk at dagen først og fremst handler om å sette pris på hverandre, vie litt ekstra oppmerksomhet til din utkårede. Sett av tid til hverandre, sende en søt SMS eller et kort, men ekstra stas er det å bli overrasket med blomster.

liten og søt borddekorasjon til valentine's day

3.

Gi en spektakulær bukett

En slik overraskelse blir godt mottatt, og er veldig Instagram-vennlig. Kanskje blir du til og med tagget med #VerdensBesteKjæreste.

Frodig og leken bukett til valentine's day

4.

Valentine’s-gaven til den aktive

Er mottakeren et sporty friluftsmenneske, kan vi anbefale en vakker bukett med kjærlighetstulipaner. Tulipaner finnes i en begrenset sesong, og det gjør at vi setter ekstra stor pris på dem når de er her. Dette er norskproduserte, ekstra store tulipaner – designet spesielt for å si «Jeg er glad i deg!». Vil du overraske litt ekstra, kan du jo skrive et kort der du inviterer på en liten topptur eller overnatting ute i naturen.

Røde tulipaner i en farget glassvase

5.

Anemoner for den interiørinteresserte

Om din kjære er glad i blomster, interiør og trender, vil en bukett med anemoner garantert falle i smak. Ved siden av blomstene kan du jo gi en stilriktig vase, og et hjemmelaget klippekort på enten massasje, middag eller husvask.

rosa anemoner til den interiørbevisste på valentine's day

Vis at du bryr deg på Valentine’s Day

Husk at 14. februar er en dag for alle – ikke bare kjærestepar, men for de vi bryr oss om. Det kan være kollegaer, venner eller slektninger. Noen du ønsker å sette litt ekstra pris på bare fordi de fortjener det.  

En blomsterbukett på Valentine’s Day er ikke kun for å si «Jeg elsker deg», men også at du bryr deg, og at du setter pris på å ha personen i livet ditt. Har du en singel venn? Vis at du bryr deg, for de fortjener også litt oppmerksomhet på kjærlighetens dag.

Ung mann overrekker en bukett med roser til sin valentine
Stor og flott borddekorasjon til valentine's day
rosebukett til valentine's day i en stilriktig glassvase
kjærlighetstulipaner fra interflora
Tre røde roser til valentine's day, som sier "jeg elsker deg"

Fortsatt vanskelig å bestemme seg? Se noen utvalgte produkter nedenfor, eller imponer partneren ved å vise at du kan rosespråket.

medlemstilbud i kundeklubben til interflora