Vertinnegavene du (nesten!) vil beholde selv

En god vert eller vertinne fortjener en gave av de sjeldne. Gi en blomsterhilsen som gleder i flere dager etter at den er mottatt.

vertinnegavene du vil beholde selv interflora norge

- Blomster, vin og alkoholfritt musserende cider er slagere i alle selskaper – men du kan alltids prøve en ny variant av klassikeren, forteller blomsterdekoratør Lene Simonsen.

Buketter og dekorasjoner med særpreg

Så hvordan finner man ut hva som er den perfekte blomsterbuketten? Ifølge Simonsen er det ikke nødvendigvis størrelsen på buketten som betyr noe – det er snarere det du legger i buketten eller dekorasjonen.  

- Du vet jo som regel hva verten liker. Forklar det videre til blomsterdekoratørene! Gi oss noen tegn eller tips til hva han eller hun liker, så lager vi noe som er skreddersydd til vertskapet, forteller hun.  

Les også: Årets blomstertrender

Gi en dekorert vinflaske!

Vil du helst gi vertinnen en vinflaske? Eller passer kanskje en flaske alkoholfri cider bedre? Uansett hvilken gave du velger, er begge gode alternativer. Og begge kan dekoreres hos blomsterforhandleren!  

- Vi ser at det er mange som vil gi litt mer spesielle vertinnegaver. Vi har fått inn mange vinflasker til dekorering, og mange kjøper også Interfloras cider og ber oss pynte den, Det er en gave som passer til alle, og som blomsterdekoratørene raskt kan levere om du ringer til din Interflora-butikk og bestiller, forteller Simonsen.  

Gjør stas på vertinnen! Se vårt utvalg av vertinnegaver i nettbutikken.

Konfekteske med småblomster og en kongle bundet til den

Gi en julegave med et personlig preg i år. Kanskje en dekorert konfekteske, eller en flaske med Epledrøm?

Gi vertinnegaven i god tid

Uansett hva du ender opp med å gi, vil de fleste sette pris på omtanken. Er det snakk om et større selskap, er det imidlertid mye vertinnen holder fingrene i. Hvorfor ikke gjøre jobben enda enklere?  

Gå sammen med en annen gjest, og få blomstene levert dagen før. Da slipper vertinnen å stresse med oppakking og å finne riktig vase, og du slipper å finne den perfekte blomsten når du har dårlig tid.  

Bestill et Floragram her, eller kom innom din lokale Interflora-butikk  for å finne den beste vertinnegaven. Ha et strålende juleselskap!