Pynt et blomstrende konfirmasjonsbord interflora norge

Blomstrende konfirmasjonsbord

Den store dagen blir ekstra spesiell med nydelig bordpynt. La deg inspirere av disse vakre bordene.

Konfirmasjonsfeiringen er en stor dag både for foreldre, konfirmanten og gjestene. Gjør noe ekstra ut av feiringen og inviter hjem til et lekkert festbord. Vi viser deg hvordan du pynter til konfirmasjonsmiddag i hvitt, blått, rosa eller grønt.

Les også: Lag bordkort til middagsselskapet

Hvilket fargetema passer konfirmasjonen?

Det lønner seg å velge fargetone til bordpynten først. Husk å ta hensyn til lokalet. Deretter kan du velge blomster, lys og servietter i ulike nyanser innen valgt farge.

Det er viktig at bordpynten er ungdommelig og personlig. La gjerne konfirmanten være med å bestemme selv, det er jo deres fest! Det er viktig at bordpynten er ungdommelig og personlig. La gjerne konfirmanten være med å bestemme selv, det er jo deres fest!
Følg formen på bordet. Velg en bordkrans eller en rund dekorasjon til et rundt bord, mens avlange dekorasjoner gjør seg best på et avlangt bord. Følg formen på bordet. Velg en bordkrans eller en rund dekorasjon til et rundt bord, mens avlange dekorasjoner gjør seg best på et avlangt bord.
Sett gjerne mange mindre elementer sammen for variasjon i bordpynten. Sett gjerne mange mindre elementer sammen for variasjon i bordpynten.
Et vårlig bord i ulike nyanser av blått ser nydelig ut. Fyll vaser med svibler og pottene med Campanula, og strø orkideer og ranker av Klematis over bordet. Et vårlig bord i ulike nyanser av blått ser nydelig ut. Fyll vaser med svibler og pottene med Campanula, og strø orkideer og ranker av Klematis over bordet.

Et hvitt og klassisk bord

Hvitt og grønt passer inn i de fleste lokaler. Med hvitt som basefarge kommer grønnfargen enda tydeligere frem. Bruk små detaljer, som å surre blader utenpå vaser, for å skape et personlig og spennende uttrykk.

Les også: Blomster i håret til festdagen

Legg store blader inntil vasen, og surr hvit tråd rundt for å skape et spennende og annerledes uttrykk. Legg store blader inntil vasen, og surr hvit tråd rundt for å skape et spennende og annerledes uttrykk.
Har du et rundt bord til festen? Sett mange glass i en sirkel, og arranger blomster i glassene så det danner en kranseform. Har du et rundt bord til festen? Sett mange glass i en sirkel, og arranger blomster i glassene så det danner en kranseform.
Å mikse mange ulike blomster i én fargetone gir et frodig, blomsterrikt utrykk. Å mikse mange ulike blomster i én fargetone gir et frodig, blomsterrikt utrykk.
Et lekkert bord som passer en klassisk konfirmasjonsfeiring. Et lekkert bord som passer en klassisk konfirmasjonsfeiring.

Rosatoner til konfirmanten

Velg noen frodige blomster til det rosa festbordet. Strø roseblader rundt en avlang borddekorasjon, og du får en flott helhet.

Skap en god helhet med pynt på hver kuvert.  Skap en god helhet med pynt på hver kuvert.
Tradisjonell borddekorasjon i vakre rosatoner.  Tradisjonell borddekorasjon i vakre rosatoner.

Grønt er skjønt

Lyst til å prøve en friskere variant? Grønne nyanser er tidsriktig, og passer like godt til jenter som gutter.

Grønt gir et moderne og delikat bord til konfimasjonsfeiringen, og passer inn i de fleste lokaler. Grønt gir et moderne og delikat bord til konfimasjonsfeiringen, og passer inn i de fleste lokaler.
Grønn bordpynt gir et tøft og annerledes uttrykk!  Grønn bordpynt gir et tøft og annerledes uttrykk!
Klipp opp gress og strø dem over bordet. Pynt gjerne med blader og frukter. Klipp opp gress og strø dem over bordet. Pynt gjerne med blader og frukter.