Slik pynter du festbordet med kreppapir

Vi viser deg hvordan du enkelt og raskt kan pynte et vakkert konfirmasjonsbord til festen, ved hjelp av blikkbokser og kreppapir!

Kreativt til den store dagen

Man trenger faktisk ikke å bruke masse tid eller krefter for å få et vakkert og uttrykksfullt bord til konfirmasjonsfesten, men om du liker prosjekter er det veldig hyggelig å lage pynten selv!

Tidligere har vi vist dere hvordan man kan pynte lokalet og festbordet med spraymalte brusbokser, kuler av lyng eller solsikker

Her viser vi en rask og flott måte å pynte bordet på, som er litt ekstra kreativt – med blikkbokser, kreppapir og friske blomster!

et ikon av en saks

Du trenger:

  • Assorterte blomster
  • Kreppapir i ulike farger
  • Hermetikkbokser
  • Hamptau eller hyssing
  • Kniv og saks
Et diy prosjekt med blokkbokser, kreppapir og blomster

1.

Slik gjør du:

Start ganske enkelt med å tilpasse og klippe kreppapiret slik at det blir går en runde rundt hver blikkboks. Overlapp gjerne papiret litt, slik at det ikke blir en glipe. Surr deretter tråden rundt boksen, og fest godt.

Et diy prosjekt med kreppapir, som surres rundt en blikkboks.

2.

Når du har laget alle boksene klare, er det fritt frem med hvordan du ønsker å dekorere festbordet. Kanskje du vil plassere dem i en klynge på midten, i mindre grupper eller spre dem jevnt utover?

Prøv deg gjerne frem til du finner uttrykket du ser etter. Fyll alle boksene med vann til blomstene.

Blikkbokser pyntet med kreppapir i rosatoner, og hyssing

3.

Nå kan du dekorere med akkurat de blomstene du liker! Snitt dem på skrå med en ren kniv, og tilpass stilken til passe lengde.

Pass på at blomstene ikke er høyere enn at gjestene kan se hverandre i øynene når de sitter til bords.

Blikkbokser pyntet med kreppapir i rosatoner, og vakre blomster

4.

Husk at du også fint kan dekke bordet dagen før selskapet, for å spare litt tid på selve dagen.

Blikkbokser pyntet med kreppapir i rosatoner, og vakre blomster, nelliker

Trenger du litt inspirasjon til å komme igang?

Start med å velge en fargepalett og stil som passer til konfirmantens personlighet og preferanser. Dette kan være alt fra elegante og nøytrale farger til livlige og festlige nyanser. Koordiner fargetemaet gjennom bordduker, servietter, blomsterarrangementer og dekorative elementer.

Husk at det viktigste er å skape en atmosfære som feirer konfirmanten og gjør at gjestene koser seg på festen. Ha det gøy med dekorasjonene, og la dem gjenspeile den spesielle anledningen!

Vi hjelper deg med detaljene

Kanskje er tiden frem til konfirmasjonen allerede full av andre ting som må på plass, og da er det greit å vite at våre fagfolk kan hjelpe deg! Ta kontakt med din lokale Interflora-butikk for å bestille, eller bestill blomster via vår nettbutikk.