Få et vårlig inngangsparti

Gi inngangspartiet et friskt pust med lyng og dørkrans av eukalyptusblader.

Få et vårlig inngangsparti Interflora Norge

Vårfølelsen er snart i lufta. Ta en tur ut og se inngangspartiet med nye øyne – kanskje er det på tide med noen nye blomster, eller pynt til den nye sesongen?

1.

Sesong for lyng

Lyng er perfekt å plante i vårens blomsterpotter. De har mange små blomster i vakre lillatoner, som lyser opp inngangspartiet gjennom hele våren. Plant dem gjerne i flere potter ved siden av hverandre for å skape et større blikkfang.  

Det er ikke mye som skal til for å få lyng til å vare. Det er en veldig sterk plante som tåler mange minusgrader, men har du mulighet til å sette den på et lunt og solrikt sted vil den vokse fort og trives ekstra godt. Lyngen er en ganske tørst blomst, så den trenger mye vann for å unngå å tørke ut.

Få et vårlig inngangsparti Interflora Norge

2.

Lag en dørkrans av eukalyptus

Grønn eukalyptus dufter friskt av vår, og har mange tette blader langs grenene. Eukalyptus har en nydelig grågrønn farge, og siden den holder seg godt når den tørker egner den seg godt dersom du ønsker å lage din egen dørkrans.  

Det eneste du trenger er en halmkrans som underlag, tynn ståltråd og mange grener med eukalyptusblader. Se hvordan du gjør det her – prosjektet tar lite tid, og gir inngangspartiet et særpreg.

Slik lager du en dørkrans av eukalyptus interflora norge

3.

Perleblomster sier vår

Perleblomst, eller Muscari, er en vakker løkplante som kommer i hvitt og blått. Den blomstrer tidlig, og kalles perleblomst etter formen på de runde og perleformede blomstene. Ta vare på løkene etter de er avblomstret, slik at du kan plante dem i bedd eller krukker til høsten. Da vil de glede deg med blomster igjen neste vår.  

Les også: Gi nytt liv til løkblomstene

Få et vårlig inngangsparti Interflora Norge

4.

Hent frem mosen

Tomme potter som venter på ny beplanting er ikke et vakkert syn. Fyll de heller med frisk mose, så er de grønne og freshe mens du venter på sommerblomstene. Mosen kan du plukke selv i skogen, eller kjøpe hos din lokale Interflora-butikk.

fyll potter med mose, kongler eller vakre stener mens vi venter på at sommerblomstene

5.

Fyll tomme potter med kongler

Er du heldig og bor i nærheten av skogen? Til neste skogstur kan du samle inn flere typer kongler, og bruke dem til å fylle tomme potter og urner. Da slipper du å se på tomme blomsterpotter helt til sommeren kommer.

Kongler ser flott ut i tomme blomsterpotter

Kongler ser flott ut i tomme blomsterpotter. Husk å plukke med deg flere ulike typer.

Få et vårlig inngangsparti Interflora Norge

Lyng, perleblomster, mose, kongler og eukalyptus ringer våren inn.