Send vertskapet en blomst som takk

Husk blomster til vertskapet 17. mai!

Gi verten en hyggelig gave som takk for invitasjonen.

I tillegg til flaggheising, korps og barnetog, er det også tradisjon for å invitere til et hyggelig måltid på nasjonaldagen. Enten du er invitert på frokost, brunsj eller grillfest på 17. mai, er det vanlig å ta med en hilsen til vertskapet.

Les også: 5 tips for en stressfri 17. mai-frokost

Alle som har arrangert en sammenkomst, vet at det kan være både tidkrevende og kostbart. Derfor er det ekstra hyggelig når gjestene viser sin takknemlighet med en gave til vertskapet.

Alle blir glade for blomster, og derfor er det den perfekte vertinnegaven! Alle blir glade for blomster, og derfor er det den perfekte vertinnegaven!
Det er alltid hyggelig å ta med en blomsterhilsen som takk når man er bedt bort. Det er alltid hyggelig å ta med en blomsterhilsen som takk når man er bedt bort.

Send blomster i forveien

Unngå å stresse verten ved å dukke opp med en gave som krever oppmerksomhet midt i festen. Send heller blomstene en dag eller to på forhånd, og legg ved en hilsen om at du gleder deg. Dette er veldig hyggelig for vertskapet, og du gir vedkommende anledning til å pakke ut og sette blomstene i riktig vase før gjestene ankommer.

Send verten blomster før sammenkomsten, så kan den brukes til å pynte bordet. Send verten blomster før sammenkomsten, så kan den brukes til å pynte bordet.

Det er alltid hyggelig å få blomster, men det er ikke nødvendigvis det beste tidspunktet når verten stresser med de siste forberedelsene. Hvis du sender blomstene i forkant, kan vertskapet også ta gaven med i planleggingen av bordpynten.

En blomsterkrans i håret løfter ethvert antrekk. En blomsterkrans i håret løfter ethvert antrekk.

Takk for et hyggelig selskap

Var du så opptatt med dine egne forberedelser at du glemte å sende eller ta med vertinnegave? Fortvil ikke, for det er aldri for sent. Du kan sende blomstene dagen etter, og samtidig takke for at du fikk tilbringe nasjonaldagen sammen med dem.

Det er aldri for sent å sende en blomsterhilsen til vertskapet. En bukett som leveres med vase er klar til å settes på bordet. Det er aldri for sent å sende en blomsterhilsen til vertskapet. En bukett som leveres med vase er klar til å settes på bordet.