Lag en krans av gåsunger

Gåsunger hører våren til. Men det er ingen grunn til å holde dem innendørs! Om du har en krans av grener til underlag og en del kvister med gåsunger, kan du enkelt lage din egen dørkrans.

lag en krans av gåsunger interflora norge

Alt du trenger er en krans av grener til underlag, litt tynn ståltråd og gåsunger kjøpt i butikk. Er du ekstra heldig og bor i nærheten av skogen, kan du faktisk plukke med deg grener og friske gåsunger fra naturen. Vi viser deg hvordan du gjør det.  

Les også: Skap vårstemning i stuen med løkblomster

1.

Godt underlag med en krans av grener

Start med en krans av grener. Du kan lage en selv, eller kjøpe på butikken. Vikle gåsungene inn i den eksisterende kransen.

lag en krans av gåsunger interflora norge

2.

Frem med ståltråden

Bruk en tynn ståltråd til å feste dem dersom kvistene ikke sitter fast på egen hånd. Surr dem rundt til de sitter godt. Husk å velge en farge på ståltråden som glir fint inn med grenene.

lag en krans av gåsunger interflora norge||lag en krans av gåsunger interflora norge

3.

Jo flere, jo bedre!

Du fortsetter på samme måten helt til du syns du har nok gåsunger. Kransen blir vakrere og vakrere for hver kvist du setter inn. Deretter er det bare å henge den opp på døra.

Tips: Om du vil tilføye kransen litt ekstra dekor er det nydelig å feste et silke- eller fløyelsbånd rundt den, og knyte en vakker sløyfe.

pynt ute til påske interflora norge

Her kan du være kreativ

En dørkrans er en koselig og innbydende hilsen til gjestene som kommer inn døra. Om du vil pimpe den opp litt kan du bare være kreativ - legg til små blomster, bær eller andre dekorative elementer for å tilpasse dørkransen akkurat sånn du vil.

Har du lyst til å lage noe lignende selv? Gåsunger får du kjøpt hos din lokale Interflora-butikk - og har du ikke tid til å lage kransen, kan din blomsterdekoratør hjelpe deg med det også.