Perfekt morsdag

Oppskriften på en perfekt morsdag

Her er fem enkle tips til hvordan du kan hedre moren din 9. februar.

I februar er det igjen klart for å feire våre fantastiske mødre. Det kan være mamma, bestemor, stemor, bonusmamma, reservebestemor eller moren til dine barn. På denne dagen er det viktig at du lar barna ta seg av oppvartningen, men helst med hjelp fra en voksen.

Vær tidlig ute med planleggingen, så får du vist at du virkelig setter pris på henne. Nedenfor finner du fem ingredienser for en skikkelig morsdag, enten du bruker ett, flere eller alle av tipsene.

Les også: 6 blomstrende gavetips til morsdagen

1. Lag frokost på morsdagen

Frokost laget av andre er den beste starten på enhver dag, og på denne søndagen er det altså mor som skal få det servert. Måltidet kan serveres på sengen, men det er kanskje aller hyggeligst hvis familien kan samles rundt spisebordet.

Husk at det er barna som skal lage maten, og at du som voksen passer på at alt går trygt for seg. Husk at det er barna som skal lage maten, og at du som voksen passer på at alt går trygt for seg.
Mamma skal få kake på morsdagen. Enten dere baker eller kjøper, så kan den <a href=pyntes med spiselige blomster for å gjøre litt ekstra stas på hovedpersonen." /> Mamma skal få kake på morsdagen. Enten dere baker eller kjøper, så kan den pyntes med spiselige blomster for å gjøre litt ekstra stas på hovedpersonen.

2. Server middag til mamma

Morgenstund har ikke alltid gull i munn, men det behøver ikke å være noen krise. Hvorfor ikke overraske med en middagsinvitasjon? La mamma komme til dekket middagsbord, pyntet med blomster og et kort på kuverten hennes. Der kan du skrive det som kanskje ikke er like enkelt å si direkte til henne, nemlig hvorfor hun er verdens beste mamma.

Gled mamma med et vakkert dekket middagsbord. Gled mamma med et vakkert dekket middagsbord.

3. Få blomster levert på døren til morsdag

Har du flyttet langt hjemmefra, eller kanskje du må jobbe på morsdagen? Interflora leverer blomster i hele Norge og resten av verden, og på en så viktig søndag forsøker mange av butikkene å imøtekomme behovet. Finn mammas lokale Interflora-butikk i denne oversikten, og spør dem om de kan levere din blomsterhilsen.

Blomster på døren er alltid hyggelig. Vis at du setter pris på moren din selv om du ikke har anledning til å dra på besøk. Blomster på døren er alltid hyggelig. Vis at du setter pris på moren din selv om du ikke har anledning til å dra på besøk.

4. Gi av din tid – dra på besøk

Tid er veldig ofte en mangelvare, og tiden vi tilbringer sammen med familien er ekstra dyrebar. Vis at du bryr deg ved å gi av din tid, men husk å ta med deg noen blomster også.

Ta med en bukett til mor. <a href=Du finner denne i nettbutikken." /> Ta med en bukett til mor. Du finner denne i nettbutikken.

5. Lag morsdagskort

Gjør morsdagen enda mer personlig med et hjemmelaget kort. Gi barna det de trenger av utstyr (som ark i ulike farger, limstift, glitter, tusjer og så videre), så kan du som er voksen hjelpe til med rettskrivning og bruk av saks. Vi garanterer at et hjemmelaget kort treffer midt i mammahjertet.

Usikker på hva du skal skrive på kortet? Les våre forslag for å sette i gang tankene.

<a href=Du finner morsdagsbuketten Stor Klem hos Interflora, så kan du heller bruke tiden på å lage et flott kort til mor. " /> Du finner morsdagsbuketten Stor Klem hos Interflora, så kan du heller bruke tiden på å lage et flott kort til mor.

Bilde