Pynt til påske med påskegren

Pynt til påske med grener

Ingenting slår naturlig skjønnhet når det er på tide med påskepynt.

Påsken er en ypperlig anledning til å ta i bruk våren, med alt den har å by på. Vi finner frem påskepynten fra tidligere år, og frisker opp både ute og inne med påskeliljer og gåsunger.

Vrihassel eller trollhassel?

Mange har tradisjon for å kjøpe vrihasselgrener til å henge opp påskepynten. Disse blir ofte kalt trollhassel, til tross for at de to ikke er i slekt. Uansett hvilket navn du bruker, er det den spennende vrihasselen du finner i blomsterbutikken.

Vrihasselgren med gule pomponger av papir. Dette er den moderne utgaven av bjørkegren med påskeegg. Vrihasselgren med gule pomponger av papir. Dette er den moderne utgaven av bjørkegren med påskeegg.
Tenk litt utradisjonelt, og fyll påskegrenen med vakre, gule sommerfugler. Tenk litt utradisjonelt, og fyll påskegrenen med vakre, gule sommerfugler.

Mange grener å velge mellom

Det finnes mange andre grener også passer godt når du skal pynte til påske. En av dem er for eksempel vripilen, som har en nydelig, varm farge. Disse kan bli så lange som mellom 150-200 cm.

Nye medlemmer i Interflora+ får kr 100,- rabatt på neste kjøp

Meld deg inn nå og få tilsendt rabattkode som gir deg kr 100,- i rabatt på neste kjøp! Som medlem i Interflora+ får du eksklusive blomstertilbud, samt inspirasjon, tips og råd fra Norges dyktigste fagfolk. Du får også en skreddersydd kalender som gir deg oversikt over dine viktige merkedager gjennom året.

Ja, jeg vil bli medlem!

Ikke vær redd for å velge noe høyt. La gjerne grenene strekke seg mot taket. Ikke vær redd for å velge noe høyt. La gjerne grenene strekke seg mot taket.
Vakre, transparente glassegg i flotte grener fra din egen hage. Vakre, transparente glassegg i flotte grener fra din egen hage.

Gåsunger er en klassiker

Kanskje du har lyst på noe mer tradisjonelt, som en gren med gåsunger? Ta deg en tur ut i naturen og plukk en gren fra et seljetre. De karakteristiske gåsungene kommer ut når du setter den i vann. Et sikkert vårtegn her til lands!

Er du så heldig at du har et gammelt frukttre som bør beskjæres, har du all grunn til å gjøre det nå. Grener fra frukttrær er vakkert og gir et rustikt utrykk.

Ta inn en gren fra hagen, og sett den i potte ved å bruke en oasis som du dekker med mose. Pynt den med påskeegg, og plutselig har du et lekkert påsketre i vinduskarmen. Ta inn en gren fra hagen, og sett den i potte ved å bruke en oasis som du dekker med mose. Pynt den med påskeegg, og plutselig har du et lekkert påsketre i vinduskarmen.
Når påsken er over, kan du bytte ut eggene med annen pynt. La for eksempel en fuglefamilie flytte inn på grenene. Når påsken er over, kan du bytte ut eggene med annen pynt. La for eksempel en fuglefamilie flytte inn på grenene.

Vårens yrende liv gjør det enklere å få det fint, og akkurat nå finner du mange gode tips både i nettbutikken og i vårt inspirasjonsmagasin.

Bilde