pynt sommerfesten med blomster interflora norge

Pynt med blomster til hagefesten

Sommer betyr hagefest! Gjør festen ekstra fin med nydelige blomster for anledningen.

Det er mye som må gjøres når man skal arrangere fest. Mat skal forberedes, uteområdet skal pyntes og bordkort skal lages. Med andre ord – det er fort gjort å havne i tidsklemma.

Det som er så flott med blomstene er at du kan gjøre dem klare dagen før. Da får du en ting mindre å tenke på når festdagen melder sin ankomst.

Les også: Lag et eget fuglebad i betong

Tenk nøye gjennom fargevalget

Blomster setter kronen på verket når du byr inn til hagefest. Det er ikke mye som skal til! Det viktigste er å tenke på hvilke farger du skal bruke. Velg en fargetone eller et tema, og la gjerne dette dominere.

Velduftende lavendel passer godt i blått fargetema. Velduftende lavendel passer godt i blått fargetema.

Blå toner til hagefesten

Blått er en herlig farge, som sender tankene mot sommer og late dager ved sjøen. Hortensia, lavendel og riddersporer kommer alle i nydelige valører av blått, og ser vakre ut på bordet. Om du ønsker å blande inn andre farger, er syrlige grønntoner eller hvitt gode kombinasjonen sammen med det blå.

Les også: Lag din egen blomsterkrans

Sommerfest ved sjøen? Skjell egner seg godt som bordpynt. Sommerfest ved sjøen? Skjell egner seg godt som bordpynt.
En blomsterkrans er det perfekte tilbehøret til sommerfesten! Se hvordan du lager din egen <a href=her." /> En blomsterkrans er det perfekte tilbehøret til sommerfesten! Se hvordan du lager din egen her.
Et hjemmelaget betongfat fylt av blomster er lekker dekor på sommerbordet. <a href=Lag det selv med vår enkle oppskrift! " /> Et hjemmelaget betongfat fylt av blomster er lekker dekor på sommerbordet. Lag det selv med vår enkle oppskrift!
Kombiner gjerne planter og snittblomster når du dekorerer sommerbordet. Kombiner gjerne planter og snittblomster når du dekorerer sommerbordet.
Vaser og flasker med blomster gir et tilfeldig og uhøytidelig uttrykk. Vaser og flasker med blomster gir et tilfeldig og uhøytidelig uttrykk.

Send en takk til vertinnen!

En hagefest krever mye planlegging, tid og omtanke fra vertens side.

Send gjerne blomster på forhånd. Legg ved et hyggelig kort, der du takker for invitasjonen og forteller at du gleder deg til festen. Det blir garantert satt pris på – og i tillegg kan vertskapet bruke blomstene de fikk til å pynte til festen!

Skulle du glemme å sende blomstene på forhånd, kan du selvfølgelig sende dem dagen etter. Det vil enhver vert sette pris på.

En nydelig blomsterbukett settes alltid pris på av vertskapet. En nydelig blomsterbukett settes alltid pris på av vertskapet.