Pynt et nyttårsbord som imponerer

Toppbilde_nyttarsbord

Med et blomstrende festbord kan du avslutte året med stil.

Det nye året banker på døren, og vi samler venner og familie til en hyggelig nyttårsmiddag for å si farvel til året som har gått. Og ingen fest uten blomster! Her er våre beste pyntetips for anledningen.

Les også: Lag en islykt til nyttår

Ønsk 2019 velkommen med stil

Man sitter gjerne rundt bordet i mange timer på nyttårsaften, og derfor er blomster og tente lys like viktige som selve måltidet. Forholdene må ligge til rette hvis man skal holde stemningen på topp hele kvelden, og et vakkert nyttårsbord blir husket i mange år fremover.

Vakkert nyttårsbord med snødryss! Her har vi brukt ranunkler, anemoner, julerose, julestjerner og svibler kombinert med kongler og kunstig snø!

Nyttårsbord med lekent snødryss

Mange velger hvitt som hovedfarge til nyttårsbordet, men man kan velge ulike kombinasjoner for å skape ulike utrykk. Man kan velge å gå mot det kjølige, som hvitt mot sølv og grått, eller kanskje det skal være et hvitt og snødekt nyttårsbord i år?

Mosesurrede svibler sammen med kunstig snø er nydelig på nyttårsbordet. Det beste av alt er at du enkelt kan lage dem selv.
Julerosen er en av våre favoritter, og den har en rørende opprinnelseshistorie.
Kutt ned julestjernen, og hold stilken litt under varmt vann slik at den hvite melken får renne ut. Da kan du bruke julestjernen som snittblomst.

Et gyllent og varmt nyttårsbord

Om man ønsker et varmere utrykk kan man gå fra hvite til brunlige toner sammen med kobber eller gull.

Hvitt kan kombineres med gull og brunt for å skape et lunt varmt utrykk på nyttårsbordet. Her har vi pyntet med hvite tulipaner i en glassvase.
Naturlige elementer som ulike kongler, eller spiselig pynt som småkaker balanserer bruken av hvitt og blankt.
Har du hatt hvite amaryllis i julen? Kutt de kortere nå når de har kommet godt ut, og sett de i en lavere vase. Enkelt og effektfullt!
Sprudlende og frisk. Interfloras Epledrøm er et godt alternativ som en alkoholfri aperitiff.
Hent opp elementer fra dekorasjonen når du pynter deg. En matchende blomst i håret kan være kronen på verket. Finn ut hvordan du kan få en blomstrende festfrisyre i vårt inspirasjonsmagasin.

Nytt år og nye muligheter!

Når alt er pyntet og gjestene er på vei, er det bare å slappe av og nyte festen. Besøk vårt inspirasjonsmagasin for flere tips.

Vi ønsker deg et godt nyttår!