nyttårsbord

Pynt et nyttårsbord som imponerer

Selv med få til bords kan du imponere gjestene med et nydelig, festklart bord som bugner av blomster.

Det nye året banker på døren. 2020 har vært et spesielt år, og preges fremdeles av strenge smittevernsregler grunnet Corona-situasjonen. I år kan du invitere inntil 10 gjester to ganger i julen, og mange velger å samle sine nærmeste til nyttårsaften.

Gjør nyttårsmiddagen til noe ekstra hyggelig i år. Samle de du bryr deg mest om, pynt opp til fest og si farvel til året som har gått. Og ingen fest uten blomster! Her er våre beste pyntetips for anledningen.

Les også: Pynt julens vakreste selskapsbord

Ønsk 2021 velkommen med stil

Man sitter gjerne rundt bordet i mange timer på nyttårsaften, og derfor er blomster og tente lys like viktige som selve måltidet. Forholdene må ligge til rette hvis man skal holde stemningen på topp hele kvelden, og et vakkert nyttårsbord blir husket i mange år fremover.

Plasser en liten gave på kuverten for en ekstra oppmerksomhet. Plasser en liten gave på kuverten for en ekstra oppmerksomhet.
Nydelige, blomstrende dekorasjoner gir en flott ramme til nyttårsfeiringen. Finn våre favoritter i <a href=nettbutikken." /> Nydelige, blomstrende dekorasjoner gir en flott ramme til nyttårsfeiringen. Finn våre favoritter i nettbutikken.

Nyttårsbord med lekent snødryss

Mange velger hvitt som hovedfarge til nyttårsbordet, men man kan velge ulike kombinasjoner for å skape ulike utrykk. Man kan velge å gå mot det kjølige, som hvitt mot sølv og grått, eller kanskje det skal være et hvitt og snødekt nyttårsbord i år?

Mosesurrede svibler sammen med kunstig snø er nydelig på nyttårsbordet. Det beste av alt er at du enkelt kan <a href=lage dem selv." /> Mosesurrede svibler sammen med kunstig snø er nydelig på nyttårsbordet. Det beste av alt er at du enkelt kan lage dem selv.
Julerosen er en av våre favoritter, og den har <a href=en rørende opprinnelseshistorie." /> Julerosen er en av våre favoritter, og den har en rørende opprinnelseshistorie.
Kutt ned julestjernen, og hold stilken litt under varmt vann slik at den hvite melken får renne ut. Da kan du bruke julestjernen som snittblomst. Kutt ned julestjernen, og hold stilken litt under varmt vann slik at den hvite melken får renne ut. Da kan du bruke julestjernen som snittblomst.

Glitrende nyttårsbord!

Det kan være både enkelt og raskt å få nyttårsbordet til å skinne. Dekorer med mosesurrede svibler, granbar og glitrende sølvkuler i ulike størrelser. Ulike materialer skaper et vakkert og innbydende uttrykk på bordet.

Tips: Sviblene kan du klargjøre mange dager i forveien, bare husk å oppbevare de kjølig og mørkt.

Har du ikke sølvkuler, kan du bruke andre julekuler du selv har hjemme. Du finner garantert noe du kan bruke til å dekorere bordet med. Har du ikke sølvkuler, kan du bruke andre julekuler du selv har hjemme. Du finner garantert noe du kan bruke til å dekorere bordet med.
På hver kuvert kan du legge en sølvfarget grankvist, den kan fungere som pynt og bordkort dersom du fester en liten navnelapp på den. Vår anbefaling er å feste lappen med et lekkert silkebånd. På hver kuvert kan du legge en sølvfarget grankvist, den kan fungere som pynt og bordkort dersom du fester en liten navnelapp på den. Vår anbefaling er å feste lappen med et lekkert silkebånd.
All pynt som er brukt her kan kjøpes hos <a href=Interfloras butikker." /> All pynt som er brukt her kan kjøpes hos Interfloras butikker.

Bruk pynt du allerede har

Du trenger ikke å kjøpe masse ny pynt. Bruk den pynten du har. Kikk i vinduskarmer og stuebord, så finner du helt sikker noe som passer fint til bordet. Her har vi brukt søte lyshus og glasstrær sammen med mosesurrede svibler, og laget et vinterlandskap på bordet.

Mosesurrede svibler kan du enkelt lage selv. <a href=Se fremgangsmåten i vår DIY-artikkel." /> Mosesurrede svibler kan du enkelt lage selv. Se fremgangsmåten i vår DIY-artikkel.
Hvis du ikke har tid til å lage egne svibler, kan du kjøpe de <a href=hos din nærmeste Interflora-butikk." /> Hvis du ikke har tid til å lage egne svibler, kan du kjøpe de hos din nærmeste Interflora-butikk.

Når bordet er pyntet og dekket, gjenstår det bare å ta imot gjestene.