Nyttårsbord som imponerer

Pynt et nyttårsbord som imponerer

Med et blomstrende festbord kan du avslutte året med stil.

Det nye året banker på døren, og vi samler venner og familie til en hyggelig nyttårsmiddag for å si farvel til året som har gått. Og ingen fest uten blomster! Her er våre beste pyntetips for anledningen.

Les også: Pynt julens vakreste selskapsbord

Ønsk 2020 velkommen med stil

Man sitter gjerne rundt bordet i mange timer på nyttårsaften, og derfor er blomster og tente lys like viktige som selve måltidet. Forholdene må ligge til rette hvis man skal holde stemningen på topp hele kvelden, og et vakkert nyttårsbord blir husket i mange år fremover.

Vakkert nyttårsbord med snødryss! Her har vi brukt ranunkler, anemoner, julerose, julestjerner og svibler kombinert med kongler og kunstig snø!

Nyttårsbord med lekent snødryss

Mange velger hvitt som hovedfarge til nyttårsbordet, men man kan velge ulike kombinasjoner for å skape ulike utrykk. Man kan velge å gå mot det kjølige, som hvitt mot sølv og grått, eller kanskje det skal være et hvitt og snødekt nyttårsbord i år?

Mosesurrede svibler sammen med kunstig snø er nydelig på nyttårsbordet. Det beste av alt er at du enkelt kan lage dem selv.
Julerosen er en av våre favoritter, og den har en rørende opprinnelseshistorie.
Kutt ned julestjernen, og hold stilken litt under varmt vann slik at den hvite melken får renne ut. Da kan du bruke julestjernen som snittblomst.

Glitrende nyttårsbord!

Det kan være både enkelt og raskt å få nyttårsbordet til å skinne. Dekorer med mosesurrede svibler, granbar og glitrende sølvkuler i ulike størrelser. Ulike materialer skaper et vakkert og innbydende uttrykk på bordet.

Tips: Sviblene kan du klargjøre mange dager i forveien, bare husk å oppbevare de kjølig og mørkt.

Har du ikke sølvkuler, kan du bruke andre julekuler du selv har hjemme. Du finner garantert noe du kan bruke til å dekorere bordet med.
På hver kuvert kan du legge en sølvfarget grankvist, den kan fungere som pynt og bordkort dersom du fester en liten navnelapp på den. Vår anbefaling er å feste lappen med et lekkert silkebånd.
All pynt som er brukt her kan kjøpes hos Interfloras butikker.

Bruk pynt du allerede har

Du trenger ikke å kjøpe masse ny pynt. Bruk den pynten du har. Kikk i vinduskarmer og stuebord, så finner du helt sikker noe som passer fint til bordet. Her har vi brukt søte lyshus og glasstrær sammen med mosesurrede svibler, og laget et vinterlandskap på bordet.

Mosesurrede svibler kan du enkelt lage selv. Se fremgangsmåten i vår DIY-artikkel.
Hvis du ikke har tid til å lage egne svibler, kan du kjøpe de hos din nærmeste Interflora-butikk.
Blomster og dekorasjoner til nyttårsbordet kan du kjøpe i nettbutikken vår. Bestill og hent i nærmeste butikk, eller få levert hjem på døren.

Når bordet er pyntet og dekket, gjenstår det bare å ta imot gjestene.

Bilde