De beste gavene til farsdagen er blomster interflora norge

6 gavetips til farsdag!

Overrask med blomstrende gaver til farsdagen i år.

Den andre søndagen i november gjør vi stas på alle fedre i Norge! Har du verdens beste pappa? Da må du huske å si det til han. Eller kanskje du kan si det med blomster?

Farsdagstilbud! Nå får du en lekker farsdagsbukett til 299,- på nett og i butikk til og med lørdag. Vi leverer blomster på døren.

1. Inviter til middag

Overrask far med en flott rosebukett og herlig, sprudlende eplecider, sammen med gavekort på middag for to samme kveld.

<a href=Bestill en rosebukett til farsdagen, og la far finne en invitasjon til middag for to med mor. " /> Bestill en rosebukett til farsdagen, og la far finne en invitasjon til middag for to med mor.

2. Hjemmelaget dessert

Hele familien setter pris på en hjemmelaget kake! Pynter du den i tillegg med blomster garanterer vi at far blir imponert. Sjekk disse tipsene før du skal tilberede desserten, så du velger blomster som er spiselige.

Denne marengskaken er pyntet med spiselige blomster, jordbær og blåbær. Nam! Denne marengskaken er pyntet med spiselige blomster, jordbær og blåbær. Nam!

3. Tegninger eller hjemmelaget kort

Ingenting er hyggeligere å få enn barnetegninger. Hvis minsten kan skrive, vil pappahjertet smelte når han leser noen velvalgte ord om hvorfor akkurat han er verdens beste pappa. Kanskje barna skal få lage egne kort også?

En hjemmelaget tegning eller et kort er mer enn nok til å glede far. En hjemmelaget tegning eller et kort er mer enn nok til å glede far.

4. Send blomster

Har du ikke anledning til å besøke pappa på farsdagen? Overrask han med en blomstrende hilsen, noen hyggelige ord på et kort og deilig sjokolade levert på døren! Visste du at Interflora kan sende blomster på døren i hele Norge og faktisk i hele verden?

Både far og mor setter pris på en blomstrende gave til farsdagen. Både far og mor setter pris på en blomstrende gave til farsdagen.

5. En personlig bukett

Har du verdens kuleste pappa? Si det med blomster, og gi han verdens kuleste bukett! Ta kontakt med din nærmeste Interflora-butikk og få en unik bukett som er helt spesiell.

Denne spenstige buketten er fin å gi til pappa på farsdagen. Denne spenstige buketten er fin å gi til pappa på farsdagen.

6. Lag søndagsfrokost

En lang og rolig søndagsfrokost med hele familien kan stå høyt på ønskelisten. Tente lys, fin bordpynt og vakre blomster gjør det til noe mer enn en vanlig søndagsfrokost.

Sist, men ikke minst – husk at i dag er det barna som skal rydde av bordet!

En bukett med wow-faktor sikrer stemningen på farsdagen. En bukett med wow-faktor sikrer stemningen på farsdagen.