Blomstrende 17. mai-feiring

Ingen 17. mai uten blomster! Pynt huset både inne og ute med vakre mai-blomster.

Send vertskapet en blomst som takk

Vakre blomster hører 17. mai-feiringen til. Vi fyller hjemmene våre med blomster i rødt, hvitt og blått, og ønsker gjestene velkommen til en fin nasjonaldagsfeiring.  

Vi viser deg hvordan du kan imponere gjestene med et nydelig festbord til feiringen.  

Les også: Blomstrende frisyrer til festen

Pynt 17. mai-bordet

Vi bruker som regel nasjonalfargene som utgangspunkt når vi skal pynte til 17. mai. Det betyr likevel ikke at du bruke alle fargene i én dekorasjon eller bukett.  

Les også: Pynt ute til 17. mai

Jente med blosmterkrans i håret og ikledd bunad

Deilig, frisk frukt som jordbær og blåbær gjør seg godt som dekor på bordet. Det er også nydelig sammen med 17. mai-blomstene.

Du kan for eksempel bruke blå blomster, legge på en hvit duk og sette frem en skål med jordbær. Da er likevel alle fargene representert.  

Hvis du ønsker å pynte bordet i både rødt, hvitt og blått, er det lurt å velge seg ut én fokusfarge for å få en fin helhet. Velg hvilken farge som skal dominere, og velg flest blomster av den fargen. Da ser bordet velkomponert og fint ut.

Blomstrende festbord til 17 mai interflora norge

Det er fint å bruke nasjonalfargene som utgangspunkt i pynten. Her har vi valgt å bruke bare hvite og røde blomster. Nasjonalbåndet gir ekstra 17. mai-følelse.

Blomstrende festbord til 17 mai interflora norge

Her har vi brukt tradisjonelle vårblomster i rødt, hvitt og blått og fylt i ulike glass, tett i tett. Det gir en flott borddekor.

Blått bord til feiringen

Kanskje du heller vil gå for én av flaggets farger i bordpynten? Et bord i blåtoner er både vårlig og vakkert til nasjonaldagsfeiringen.

Blomstrende festbord til 17 mai interflora norge

Små buketter med perleblomster, hyasinter og forglemmegei i lave vaser preger dette vakre bordet.

Blomstrende festbord til 17 mai interflora norge

En tradisjonell, rund dekorasjon i blålilla og krem ønsker gjestene velkommen til bords.

Surr mose rundt pottene på Muscari-blomsten, og sett de på et fat. Rimelig, effektfull og annerledes bordpynt.

Nydelige blomster til 17. mai

Vil du virkelig få festbordet til å skinne? Bestill dekorasjon eller blomsterbukett i nasjonalfargene her. Du kan også bestille en vakker borddekorasjon i andre farger i nettbutikken

Er du invitert bort, er det hyggelig å sette pris på vertinnen med blomster. Det blir garantert satt pris på! Ta kontakt med din lokale Interflora-butikk, eller bestill 17. mai-blomstene til den store dagen. Ha en riktig flott 17. mai!