Få bryllupet til å blomstre

Blomster til bryllupet er så mye mer enn bare brudebuketten. De riktige blomstene gjør den store dagen ekstra spesiell.

et vakkert bord dekket med rosa liljer fra interflora og servise

Sjekk ut hvilke blomster som er i sesong, kanskje du vil dekorere med litt annerledes typer blomster til bryllupet?

En uforglemmelig drømmedag

Vielsesdagen er en av de fineste og viktigste dagene i livet ditt. Det er dagen da alle dine drømmer skal realiseres, fra brudekjole og bukett til lokale og blomster. 

Gjør den store dagen til en uforglemmelig opplevelse for både deg og gjestene, med fantastiske blomster og nydelig pynt.  

Les også: Dekorer et vakkert festbord

Husk detaljene på vigselsstedet

Et vakkert pyntet vigselsted er det første som møter dere og gjestene. Her settes standarden for dagen. Et vakkert pyntet inngangsparti ønsker gjestene velkommen. Det er her de første bildene av de nygifte blir tatt, så det er viktig at det er pent pyntet.

Dekor i kirken, lokalet eller på et annet sted dere skal vies gir seremonien det lille ekstra. Tilpass dekoren etter personlighet og lokale – da blir det ekstra flott! 

Små buketter på hver benkerad kan også tas med videre til selskapslokalet for å pynte opp stolene. Din lokale Interflora-butikk hjelper deg med dette, slik at du også kan ta med blomsterdekorasjonene videre til selskapslokalet.  

Spleise på blomstene?

Om flere brudepar skal vies samme dag, kan det være en god idé å spleise på blomsterdekoren. Tenk nøytrale farger, og gå sammen om dekoren. Da blir det både rimeligere for dere, og hyggeligere for gjestene.  

Hvis du må utsette bryllupet eller velge en annen løsning enn du hadde tenkt, kan du bruke tiden på å snakke med leverandørene om alternative løsninger. Blomsterdekoratøren kan bidra med nye ideer, som gjør at bryllupet blir akkurat slik du drømmer om.

Kirken pyntes med sesongens blomster når det er bryllup.
Benkeradene i kirken kan også pyntes med blomster under bryllupet.
kirkealter med blomster til bryllup
Husk å pynte på kirketrappen.

Et helhetlig selskapslokale

Brudebuketten er ofte det viktigste for bruden, og det er nettopp henne buketten skal matche. Samme regel gjelder ikke for borddekor. Den bør helst passe til selskapslokalet, og skape en helhet som utstråler brudeparets personlighet.  

For å få til det bør utrykket være det samme, men ikke nødvendigvis med de samme blomstene. Du får et mer spennende uttrykk om du for eksempel beholder fargene, men bytter ut noen elementer eller blomster.  

Les også: Den perfekte brudebuketten

Pynt et blomstrende vakkert bord i din stil

Ingenting sier velkommen som et vakkert pyntet bord. Når du skal velge blomster til festlokalet anbefaler vi at du velger et tema, enten det gjelder farger, stil eller type blomster. Titt gjerne litt på dagens bryllups- og blomstertrender, her får du mye tips! 

Det viktigste er at du får det sånn som du ønsker, ikke nødvendigvis hva alle andre går for, eller det som er "typisk" bryllup. Med andre ord, om du elsker solsikker er det ingenting som stopper deg fra å pynte med dette på bryllupsfesten!

Den lille ekstra detaljen

Om du vil gjøre det lille ekstra på den store dagen, gi gjestene dine en liten overraskelse med kuvertpynt, idet de setter seg til bords. Det kommer de garantert til å sette pris på!

Hos din lokale Interflora-butikk får du hjelp til å finne riktig uttrykk - du kan til og med få laget kuverter gjestene kan ta med seg hjem. Bare fantasien setter grenser!

bord dekket med servise, blomsterdekorasjoner og telys
en vakker blomsterdekorasjon på et dekket bord med telys
bord dekket med servise, og navnelapper festet med blomster
bord dekket med servise, blomsterdekorasjoner og telys
kuverten til bryllupsmiddagen kan pyntes med noe som både er pent og smaker godt.
bord dekorert med vakre solsikker

Trenger du litt rådgivning?

Snakk med din blomsterdekoratør i forkant om hvilket uttrykk du ønsker. Vil du ha et løst og romantisk preg over brudebuketten og lokalet, eller ønsker du noe moderne og stilrent? 

Ta kontakt med din lokale Interflora-butikk for å få dine drømmer realisert til den store dagen.

En brud som holder en vakker og hvit brudebukett