Pynt påskens hyggeligste frokostbord

Det er noe helt eget å samle familien til en deilig påskefrokost. Prikken over i'en er ofte et vakkert pyntet frokostbord, som byr på litt ekstra påskestemning.

Påskefrokost med pyntet bord - Interflora Norge

En god frokost med egg og rundstykker passer perfekt sammen med gule tulipaner og tente lys - for den rette påskestemningen.

Det er alltid hyggelig å samle familien til et godt måltid, og det er noe eget med en deilig påskefrokost. Den skal naturligvis være velsmakende, i tillegg til at vi gjerne gjør oss flid med bordpynten.  

Les også: Ønsk påskeblomstene velkommen

Bruk flere av vårens farger

Vårens blomster og farger er et godt utgangspunkt når du pynter bord i påskehøytiden, og mange av oss velger det gule og tradisjonelle. Ser vi imidlertid til våre naboland, er det like vanlig å trekke inn flere av vårfargene når de pynter til påske. Deriblant finner vi innslag av rosa og grønt.

Pynt et vakkert påskebord - Interflora Norge

Våre naboland bruker like gjerne alle av vårens farger når de pynter til påske, og vi forstår godt hvorfor.

Påskehare som pynt på asjetten

Helene Harefrøken ønsker velkommen til bords.

Tradisjonell påskepynt

Påskeliljer, tulipaner og ranunkler finnes alle i gult, og er gode utgangspunkt når man dekker bord til påske. Det blir fint uansett om du velger én sort, eller blander alle tre i en vakker påskesymfoni. Husk at mengde gjør susen! La det bugne med blomster slik at alle ser at du har lagt ned litt ekstra innsats i årets påskefrokost.

Nye medlemmer i Interflora+ får kr 100,- rabatt på neste kjøp

Meld deg inn nå og få tilsendt rabattkode som gir deg kr 100,- i rabatt på neste kjøp! Som medlem i Interflora+ får du eksklusive blomstertilbud, samt inspirasjon, tips og råd fra Norges dyktigste fagfolk. Du får også en skreddersydd kalender som gir deg oversikt over dine viktige merkedager gjennom året. Ja, jeg vil bli medlem!

Påskedekt bord

Kan man få en bedre start på dagen enn en hyggelig frokost rundt et pent dekket bord?

Gåsunger, puselabber eller kattelabber – kjært barn har mange navn. Uansett hvilket navn du bruker, er Salixkvistene en selvskreven gjest på påskebordet. De tåler fint å være uten vann, og egner seg godt til å legge rett på bordet, på hver kuvert eller i vaser sammen med blomstene.

påskeliljer, roser og grennelliker

Vi bruker påskeliljer, roser og grennelliker i kombinasjon med gåsunger og Lagurus (harelabber). Ingen tvil om at det er vår i luften!

Ny mote for påskebordet

Vi ser at strå og tørkede blomster er på vei tilbake inn i trendbildet, og mange velger å blande tørkede blomster med friske blomster. Lagurus, Stypha og stjernescabiosa er flotte materialer å bruke når du skal dekke et påskebord. Lagurus, som du kanskje kjenner bedre som harelabber, er en av våre favoritter! Med sin vakre, brunhvite farge, og myke overflate kan den minne om harens labber, og hva passer vel bedre enn det på påskebordet?

En av årets store trender er å blande tørre materialer med friske blomster.

En av årets store trender er å blande tørre materialer med friske blomster.

Når du har bestemt deg for hvordan du ønsker å pynte, er det et par ting som alltid er viktig å huske på ved dekking av bord. Det ene er at pynten er lav nok til at de som sitter til bords kan se hverandre i øynene, og det andre er at du lager naturlige pauser hvor maten kan stå.

Akkurat nå finner du et rikt utvalg av påskeblomster i nettbutikken, og du kan alltid spørre våre dyktige blomsterdekoratører om råd hvis du trenger noen tips. God påske!

Bli medlem i Interflora+ og få fordeler