Ranunkler i mange farger skaper en frisk vårstemning.

Blomster som gir følelsen av vår

Jula er omsider over, og det er på tide å erstatte julepynten med friske vårblomster.

Det er litt vemodig å rydde ut jula, men samtidig veldig fint å tenke på at det nærmer seg vår.

Gå mot lysere tider med vårblomster

Pepperkakehuset er knust, adventsstjerna er tatt ned og juletreet er på vei ut døra. Nå lurer man på hva man egentlig hadde i stua før all julepynten kom inn. Kanskje du skal tenke helt nytt?

Med et nytt år følger det som kjent nye muligheter, og uttrykket ”forandring fryder” gjelder også i 2019.

Tjuvstart våren med perleblomster innendørs. Tjuvstart våren med perleblomster innendørs.
Januar er tid for fornyelse, også på plantefronten. Vi viser deg gjerne hvordan du kan <a href=innrede med grønne trendplanter." /> Januar er tid for fornyelse, også på plantefronten. Vi viser deg gjerne hvordan du kan innrede med grønne trendplanter.

Fyll hjemmet med vårblomster

Flytt om på interiøret, og husk å unne deg noen nye blomster. Januar er den midterste vintermåneden, og derfor er det ekstra hyggelig å ta inn litt vår i stua. Herlige ranunkler, tulipaner og vakre løkblomster minner oss om at lysere tider er på vei.

Ranunkler er noe av det vakreste du kan ha i vasen din i januar! Ranunkler er noe av det vakreste du kan ha i vasen din i januar!
Unn deg selv noe nytt, og skap vårfølelsen inne i stua mens vi venter på lysere tider. Unn deg selv noe nytt, og skap vårfølelsen inne i stua mens vi venter på lysere tider.

La lysfatet vise veien mot vår

Du har kanskje gjort som mange andre, og hatt et lysfat i julen? Med noen enkle grep kan du endre dette til å bli en smakebit av vår i stedet. Dekorer med løkblomster og et par ranunkler sammen med telys i herlige vårfarger, og vips er vårstemningen på plass. Vi har gode tips til hvordan du kan gjøre det.

Vakre, hvite perleblomster har fått selskap av nydelige ranunkler, og minner oss om at våren ikke er langt unna. Vakre, hvite perleblomster har fått selskap av nydelige ranunkler, og minner oss om at våren ikke er langt unna.

Gå nye veier i 2019

Januar er tiden for nytenking og brudd med gamle mønstre. En vase må ikke fylles med en tradisjonell blomsterbukett, det er også vakkert med bare grønne blader. Du trenger heller ikke å bruke en tradisjonell vase. Så lenge den holder vann, kan det like gjerne være en blomsterkrukke, et norgesglass eller en mugge.

Grønne blader i vaser er holdbart og trendy. Grønne blader i vaser er holdbart og trendy.
Hvem har sagt at blomstene må stå rett i vasen? Sett dem på skrå i et norgesglass for å skape et kult og tilfeldig uttrykk. Hvem har sagt at blomstene må stå rett i vasen? Sett dem på skrå i et norgesglass for å skape et kult og tilfeldig uttrykk.
Eukalyptus har en vinteraktig grønnfarge. Hva med å fylle en stor blomsterkrukke med eukalyptusgrener? Eukalyptus har en vinteraktig grønnfarge. Hva med å fylle en stor blomsterkrukke med eukalyptusgrener?

Gi orkideene en ny vår

Januar er også tiden for nye prosjekter, så hva med å plante om julens orkideer i en glassvase? Du kan også finne frem litt grønt og en myrtetråd, og lage en blomstrende lyslykt helt på egen hånd.

Plant orkideene dine i glassvaser. Det gir et nytt uttrykk, og plantene elsker det! <a href=Se hvordan du gjør det her." /> Plant orkideene dine i glassvaser. Det gir et nytt uttrykk, og plantene elsker det! Se hvordan du gjør det her.
Herlig miks av løkblomster. Disse plantene kan man følge med glede og spenning i hele deres utvikling fra knopp til fantastiske blomster. Herlig miks av løkblomster. Disse plantene kan man følge med glede og spenning i hele deres utvikling fra knopp til fantastiske blomster.

Det er altså ingen grunn til å vente til snøen tiner med å ønske våren velkommen, for Interflora har allerede vårens blomster. Få flere ideer i vårt inspirasjonsmagasin.

Bilde