Dekk et vårlig bord som bugner av ranunkler

Blomster skaper en nydelig ramme rundt enhver anledning. Lys opp festbordet denne våren med vakre ranunkler i glass.

påskebord som bugner av ranunkler og mimosa

Et vakkert dekket bord, som bugner av ranunkler og mimosa. Med varme oransje og gule blomster er denne bordpynten perfekt til påske!

Spre glede og vårfølelse med denne vakre bordpynten

Det er ikke lenge til de aller første vårtegnene i mars og begynnelsen av april. Snart kan vi kjenne solens varmende stråler, og se at naturen våkner til liv etter vinteren. 

Med både påske og andre helligdager rett rundt hjørnet har vi mange festlige anledninger å glede oss til. Hva med å invitere gjester til et bugnende og blomstrende festbord? Denne bordpynten kan varme opp hjemmet ditt, selv på de kjøligste dager.  

et ikon av en saks

Dette trenger du: 

  • Et utvalg av vårblomster 
  • Ulike glass
  • Pensel og maling
DIY prosjekt til påske, gul og oransje ranunkler og mimosa

1.

Slik gjør du:

Start med å legge frem alle materialene du trenger, og velg fargene du vil bruke. Bland gjerne ut malingen med litt vann, om den blir for tykk. 

Nå kan du begynne å male øverste kanten på glasset med en pensel. Her kan du gjerne ta på så mye eller lite maling du ønsker, og det gjør ingenting om det ikke blir perfekt. La overskuddsmalingen renne nedover glasset.

DIY prosjekt til påske, gul og oransje maling på glass

2.

Vent til at malingen på glassene er helt tørr, før du fyller opp vasene med vann.

Snitt blomstene i passe lengde og plasser dem i vasene, slik du ønsker. Blomstene som vi har benyttet her, er ranunkler, mimosa og brudeslør. 

DIY påskebord med ranunkler og mimosa i fargede glass

3.

Et lite tips: Du kan plassere blomstene litt tilfeldig i de ulike glassene, og gjerne snitte blomstene i litt forskjellige lengder. Dette gir et vakkert og lekent uttrykk! 

Dekket bord med ranunkler og mimosa i fargede glass

Snart tid for konfirmasjonsfest

Våren er i anmarsj, og i den kommende tiden er det mange feiringer og anledninger som står på tapeten. Et vakkert, dekket bord med blomster gjør seg til enhver anledning, og konfirmasjoner er inget unntak!  

Å pynte bordet på denne måten passer også perfekt til konfirmasjonsfesten - du kan tilpasse fargene på glass og blomster etter tema og smak. 

Utvalgte produkter