5 blomstrende julegavetips

Det er ikke så lett å finne julegave til den som har alt. Blomster er en av de mest allsidige gavene du kan gi, og mottageren kan få den levert på døren.

Blomster i julegave til den som har alt

Blomster er noe alle blir glad for å få. Det skaper både glede og gir en vakker atmosfære i heimen.

Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven. Hva med å gi en blomstrende julegave i år? Bestemor kan få en hjemmelaget gave som kan brukes som julepynt, og en hjertelig blomsterhilsen kan kanskje passe til bestevenninnen?  

Vi har satt sammen våre fem beste julegavetips til jul.

1.

En hjertelig hilsen

Julen er tid for omtanke og kjærlighet, og da passer det ekstra godt å gi et julehjerte av blomster. Man kan gi et lite hjerte om det skal være en enkel, liten oppmerksomhet, eller man kan gi flere slik at mottager kan bruke de til å dekorere julebordet med.

Rosebuktter i hjerteformede esker med kongler

2.

Send en blomstrende julegave

Blomster hører julen til, og er noe de aller fleste setter pris på. Det er både overraskende og fint å få en blomsterhilsen levert på døren. Hos Interflora kan vi formidle blomster til de fleste steder i hele verden.

Interflora leverer blomster over store deler av verden.

3.

Gi en julegave med mening!

Ingenting er så fint som å føle at du har bidratt til at noen andre har fått en bedre dag! Gled en som gruer seg til jul i tillegg til den heldige som skal få  blomstrende julegave fra deg! Ta en titt på årets humanitære julegaver fra Interflora. Husk at vi dobler donasjonen din.

Ung jente som holder en bukett med røde blomster foran et juletre

4.

Julegaven som varer lenge

Det er alltid stas å få en omtenksom gave fra barnebarna, og enda bedre er det hvis gaven fortsetter å gi etter jul. Et abonnement på blomster sørger for at bestemor får nye blomster på bordet hver helg fremover, og for å illustrere dette kan du jo få de minste til å lage en tegning av bestemors stue – full av blomster.  

Alternativt kan du gi et gavekort på blomster sammen med barnas tegninger eller hjemmelaget julepynt. Eller enda bedre - spør i din Interflora-butikk om de kan tilby abonnement.

Tre barn som har juleverksted ved et juletre

5.

Gi en hjemmelaget julegave

En julegave du har laget selv viser omtanke og kjærlighet, og er selve oppskriften på suksess. Eksempelvis er en lyslykt veldig enkel å lage, og med litt ekstra innsats kan den heve nivået på ethvert julebord.

En hjemmelaget bukett er også veldig hyggelig å få, og med litt ekstra innsats oser den av omtanke og kjærlighet.

Kubbelys i glass dekt med barnåler

Hvis du har grønnere fingre enn som så, kan du naturligvis satse på mosesurrede svibler, slik vi har gjort her. I gammel, norsk tradisjon er det også innafor å ”jukse litt” med en flott, mosesurret julerose fra Interflora.

Løkblomster i mosevaser

Alle får sitt eget særpreg, og det er derfor denne julegaven skiller seg ut.

Du kan også snakke med en blomsterdekoratør om hva du ønsker å formidle, så får du det du skal ha. Hør bare på blomsterdekoratør Lene Simonsen hos Interflora. Hun har delt sine beste tips for en perfekt julebukett i videoen under.  

For flere ideer og inspirasjon til julegaver kan du ta en titt på årets julekolleksjon.