Julens fineste gaveinnpakning

Se hvordan du kan gi gavene en wow-effekt allerede før de åpnes!

gaveinnpakning jul interflora norge

Gaveinnpakking kan faktisk være gøy. Når du vet hvordan du skal gjøre det kan det i tillegg gi wow-effekt!

Hva med å gi julegavene en personlig vri i år? Ekstra lekkert bånd, litt granbar og glitrende kuler i ulike størrelser er alt du trenger for å gi en gave som er like lekker på utsiden som på innsiden.  

Les også: 3 stiler til juletreet

Mye omtanke i en pen presang

Gi fantasien frie tøyler, og den ekstra innsatsen du legger ned i innpakkingen vil garantert bli lagt merke til! Det er hyggelig å få gaver, men å få gaver pakket inn med omtanke er ekstra hyggelig! Og som en bonus er det en koselig juleaktivitet som kan samle store og små i en travel førjulstid.  

Vi har laget en rekke eksempler på hvordan gavene dine kan se ut, og all dekoren på bildene under finner du i din nærmeste Interflora-butikk.

gaveinnpakning jul interflora norge

En vakker fugl gjør gaven helt spesiell! Denne er utstyrt med en klype, som gjør at du enkelt kan la den flytte inn i juletreet etter at gaven er åpnet.

gaveinnpakning jul interflora norge

Glitrende kuler i ulike størrelser, litt grønt og et pent gavebånd, og du har en gave som ser eksklusiv og fristende ut.

gaveinnpakning jul interflora norge

Pynt gaven med friske blomster, og vi garanterer at mottaker blir imponert!

Invitert i selskap? Husk gave til vertskapet!

Velg fargetema for gavene

Litt omtenksomhet rundt innpakningen, gjør også underverker under treet. Gi årets gaver et fargetema, velg deg en favorittfarge og kjøp gavepapir og bånd i ulike nyanser av det fargetema du har valgt deg.  

Det blir ekstra gjennomtenkt og fint hvis du også velger pynt i det samme fargetemaet! Fant du ikke noe pynt som matchet? Hent noe vintergrønt fra hagen, eller kanskje du har noen kongler - det passer til det meste!

gaveinnpakning jul interflora norge

Kongleranker kan man kan klippe opp i passende biter og feste på gavene.

gaveinnpakning jul interflora norge

Kongler gjør susen enten du plukker de selv, eller kjøper dem i butikken. Dette er et rimelig materiale som gir god effekt!

gaveinnpakning jul interflora norge

Det er ikke alltid man trenger å pakke inn gaven i gavepapir. Noen ganger holder det med litt pynt på emballasjen for å få gavepreget!

gaveinnpakning jul interflora norge

Noen ganger trenger man bare en liten grankvist.

Du finner blomstergaver i lekre gaveposer i vår nettbutikk. Ønsker du å gjøre dette selv, stikk innom en Interflora-butikk for dekor og hjelp fra våre dyktige blomsterdekoratører. God jul!