Hele huset skal pyntes til jul, naturligvis også julebordet.

Pynt til jul med blomster

Vet du hvilke juleblomster som passer best sammen? Vi har tipsene du trenger.

Blomster hører julen til, og for mange er ikke stemningen riktig før juleblomstene er i hus. Hvilke blomster man må ha er det naturligvis ulike meninger om, for de fleste har sine favoritter.

Juleblomster i mange farger

Enten du velger det tradisjonelle røde, eller det klassiske hvite uttrykket, finnes det juleblomster som passer perfekt til ditt hjem. Det handler bare om å se mulighetene, for det finnes mange måter å pynte et hus på.

Hvem har sagt at julen må være enten hvit eller rød? Skap dine egne tradisjoner!
Julestjernen er en av blomstene som finnes i mange ulike farger!
Azalea er ikke bare en juleblomst, med litt innsats kan du få den til å vare hele året. Se hvordan her!
En oppstammet azalea har fått selskap av mosesurrede svibler. Enkelt og stemningsskapende. Finn ut hvordan du kan surre mose på dine egne svibler.
Vakre juleroser og velduftende svibler er selvskrevne gjester i et julepyntet hjem.
Fyll vinduskarmen med stolte og vakre amaryllis – jo flere, jo bedre!
En stor bukett med røde tulipaner er for mange selve oppskriften på en god jul.
Røde roser, nellik, Ilex-bær, julestjerne og vintergrønt. Her er dekorasjonen som garantert får deg i julestemning!

Hvordan pynte julebordet?

Et pent julebord er blikkfanget i et ellers julepyntet hjem. Det er selve kronen på verket! Hvordan skal det se ut i år? Skal du gå for tradisjonelt rødt, klassisk hvitt eller bare grønt? Spørsmålene er mange, og det stopper ikke der. Skal man bestille dekorasjoner fra blomsterbutikken, eller skal man slippe kreativiteten løs og lage dem selv?

Uansett hva du velger, er det viktigste er å kose seg underveis. Skap en lun og god atmosfære, og la julebordet bugne av blomster, lys, kongler og vintergrønt. Et stemningsfullt bord gir et godt grunnlag for et hyggelig måltid.

Hvite tulipaner, kongler og vintergrønt kombinert med glitrende stjerner. Din lokale Interflora-butikk har alt du trenger til å dekke dette bordet.
Hvite tulipaner i glassvase er perfekt å dekorere bordet med. Har du litt dårlig tid før jul, kan du bestille blomstene i nettbutikken og få dem levert på døren når du ønsker.
Dekk bordet med vakre blomsterhjerter. Vil du gjøre det enkelt kan du bestille de i nettbutikken, og få de levert hjem på døren i god tid før julen ringes inn.
Slik ser det samme bordet ut når det er pyntet med varme, røde blomster.
En fersk, italiensk kongle med rødt bånd pryder hver kuvert. Disse får du kjøpt i flere blomsterbutikker.
Amaryllis egner seg godt som bordpynt. Kjøp dem gjerne fire-fem dager før selskapet og følg våre stelletips, så rekker de å blomstre ut i tide. Her er det brukt en og en klokke i ulike glass eller telysholdere. Enkel og effektfull bordpynt.
Mer er alltid bedre! Det skal bugne av blomster når du pynter julebordet.
Hvite blomster akkompagnert av gyllent og brunt skaper en varm og lun stemning.
En liten dekordetalj på hver tallerken sørger for at bordpynten går fra fin til helt fantastisk!
Gjør det enkelt for deg selv ved å bestille en klassisk borddekorasjon i rødt fra din lokale Interflora-butikk. Da er i hvert fall dekoren til julebordet i boks.

Julepynten forteller hvem du er

Valgmulighetene er mange, og det handler om å finne ut hvordan du vil ha det hjemme. Nå gjelder det altså bare å bestemme seg for om det blir rødt, hvit, grønt eller en lett blanding.

Husk at du også har mange muligheter til å dekorere utsiden av huset, som med en lekker dørkrans og lyslykter du lager selv. Ta gjerne en tur innom din lokale Interflora-butikk for å rådføre deg, og akkurat nå finner du mange gode ideer på våre inspirasjonssider.

Når alt er pyntet, juletreet er på plass og lysene er tent, kan julen og gjestene komme.