julemagi i hjemmet med blomster

Pynt til jul med blomster

Vet du hvilke juleblomster som passer best sammen? Vi har tipsene du trenger.

Blomster hører julen til, og for mange er ikke stemningen riktig før juleblomstene er i hus. Hvilke blomster man må ha er det naturligvis ulike meninger om, for de fleste har sine favoritter.

Juleblomster i flere farger

Enten du velger det tradisjonelle røde, eller det klassiske hvite uttrykket, finnes det juleblomster som passer perfekt til ditt hjem. Det handler bare om å se mulighetene, for det finnes mange måter å pynte et hus på.

Hvite amaryllis er en klassiker i julen. Hvite amaryllis er en klassiker i julen.
Julestjernen er den mest populære juleblomsten, og den finnes naturligvis i flere farger enn rødt. Julestjernen er den mest populære juleblomsten, og den finnes naturligvis i flere farger enn rødt.
Azalea er ikke bare en juleblomst, med litt innsats kan du få den til å vare hele året. <a href='https://inspirasjon.interflora.no/slik-steller-du-juleblomstene/'>Se hvordan her</a>! Azalea er ikke bare en juleblomst, med litt innsats kan du få den til å vare hele året. Se hvordan her!
Vakre juleroser er selvskrevne gjester i et julepyntet hjem. Vakre juleroser er selvskrevne gjester i et julepyntet hjem.
Et smakfullt lysfat kan sette prikken over i-en i julehjemmet. Et smakfullt lysfat kan sette prikken over i-en i julehjemmet.
Denne lekre dekorasjonen heter Vinternatt. Denne lekre dekorasjonen heter Vinternatt.
Julebær er en spennende plante med vakre, røde bær. Julebær er en spennende plante med vakre, røde bær.
Rød julestjerne går aldri av moten. Rød julestjerne går aldri av moten.
Disse svibelglassene kan du lage selv. <a href='https://inspirasjon.interflora.no/diy-slik-lager-du-svibelglass/'>Følg bare denne enkle oppskriften</a>. Disse svibelglassene kan du lage selv. Følg bare denne enkle oppskriften.
Denne buketten er kanskje vår flotteste denne julen, og den heter Julemagi. Denne buketten er kanskje vår flotteste denne julen, og den heter Julemagi.

Hvordan pynte julebordet?

Et pent julebord er blikkfanget i et ellers julepyntet hjem. Det er selve kronen på verket! Hvordan skal det se ut i år? Skal du gå for tradisjonelt rødt, klassisk hvitt eller bare grønt? Spørsmålene er mange, og det stopper ikke der. Skal man bestille dekorasjoner fra blomsterbutikken, eller skal man slippe kreativiteten løs og lage dem selv?

Uansett hva du velger, er det viktigste er å kose seg underveis. Skap en lun og god atmosfære, og la julebordet bugne av blomster, lys, kongler og vintergrønt. Et stemningsfullt bord gir et godt grunnlag for et hyggelig måltid.

Julepynten forteller hvem du er

Valgmulighetene er mange, og det handler om å finne ut hvordan du vil ha det hjemme. Nå gjelder det altså bare å bestemme seg for om det blir rødt, hvit, grønt eller en lett blanding.

Husk at du også har mange muligheter til å dekorere utsiden av huset, som med en lekker dørkrans og lyslykter du lager selv. Ta gjerne en tur innom din lokale Interflora-butikk for å rådføre deg, og akkurat nå finner du mange gode ideer på våre inspirasjonssider.

Julens knitrende tulipaner. Julens knitrende tulipaner.